Lövbiffspanna

Var och storhandlade igår, och gick länge och funderade på vad jag skulle
hitta på för mat till kvällen.
Så plötsligt slog det mig, lövbiffspanna var jag sugen på!
Detta är ett eget hitte-på-recept, så måtten är ingen exakt vetenskap.
 
 
LÖVBIFFSPANNA
Ca 4 personer
 
ca 500 g lövbiff, strimlad
1 gul lök, hackad
½-1 röd paprika, hackad
1 näve kantareller, eller annan svamp
1 liten burk majs
5 dl grädde
ca 100 g philadelphia vitlök och örter
1-2 msk viltfond
1-2 tsk dijonsenap
 
Fräs löken mjuk.
Tillsätt lövbiffen och bryn den.
Tillsätt övriga ingredienser och låt puttra en stund.
Smaka av med lite salt och peppar.
Servera med ris och sallad.
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0